L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Convocatòria oberta de beques i ajuts per a estudis universitaris

Últims dies de vacances abans de començar el curs univsersitari. Quines beques i quins ajuts podem sol·licitar per fer front les despeses dels estudis universitaris? 

Per cursar estudis de grau o de máster a la Universitat de Catalunya podem optar a les beques següents:

Per optar a la beca d’Equitat serà necessari que curseu estudis de grau o de máster en una Universitat Pública de Catalunya o en la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Ambdues beques es convoquen cada curs acadèmic i s’ha de sol·licitar cada any en el termini de presentació de sol·licituds que cada convocatòria estableix. Solament us podreu beneficiar d’una d’elles, de la més favorable.

 

Clicant a la següent imatge podreu veure el resum dels tràmits.

 

 

 

Què cobreixen aquestes beques?

 

 

 

COMENÇAR A TRAMITAR

 

 

 

Sense comentaris

Post a Comment