L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Festival Altaveu

FESTIVAL ALTAVEU 2019

L’Altaveu, el Festival de la Música de Sant Boi de Llobregat, és un festival 100% públic de línia oberta i plural i un dels més antics de tota Catalunya.

Enguany es celebra la 31a edició els dies 6, 7 i 8 de setembre, amb una programació diversa, amb l’objectiu de fer de l’Altaveu una marca reconeixible plena de propostes culturals per gaudir de la música des de tots els àmbits!

 

L’Altaveu aposta per la música en directe, que mostra la qualitat i passió que hi ha per la musical a nivell local i que programa amb un format de proximitat.  A més a més, el Festival l’Altaveu aposta per altres activitats complementàries que fan que es pugui seguir gaudint de la música des d’altres formats i perspectives: mitjançant l’art visual, documentals, converses, tallers, jocs…

 

Així com, es seguirà promocionant a  les propostes més emergents amb l’Altaveu Frontera, la secció competitiva de grups revelació del panorama musical català,  potenciarem el talent local de Sant Boi amb una producció pròpia i es continuarà celebrant els èxits d’altres projectes que s’han realitzat durant l’any amb els reconeguts Premis Altaveu.

 

Els premiats de l’edició d’enguany són Rosalía, Clara Peya, Hidrogenesse, Raynald Colom i Colectivo Vozes, Festival Esperanzah! i el promotor musical Gay Mercader.

Des del 1990, any d’inici d’aquests clàssics guardo ns, destacats artistes (com Maria del Mar Bonet, Jaume Sisa, Silvia Pérez Cruz, Manel, Albert Pla, Peret, Txarango, Quimi Portet, Adrià Puntí, Estopa, Lluís Llach, Roger Mas, Joan Colomo, Antònia Font o «els espacials» Love of Lesbian, Pau Riba i Sala Apolo), programacions (com el Sónar, el Festival de Flamenc de Ciutat Vella, el Festival Internacional de Jazz de Terrassa o el Faraday) i professionals (com el Taller de Músics, Verkami, BCore Disc o Heliogàbal, entre d’altres), han estat alguns dels premiats.

Tot aquest repertori que no s’atura, fa de Sant Boi un epicentre de la música durant el setembre i molt més enllà!

Trobareu tota la programació a Festival Altaveu

Sense comentaris

Post a Comment