L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

L’Oficina Jove incorpora el servei d’assessoria especialitzada en mobilitat internacional

A partir del mes de maig, l’Oficina Jove del Baix Llobregat ofereix el servei d’assessorament especialitzat en mobilitat internacional, que té com a objectiu orientar i assessorar a les persones joves interessades en realitzar una estada a l’estranger, ja sigui per estudis, feina o voluntariat. Es tracta d’un servei totalment gratuït adreçat als joves de tota la comarca, tot i que es donarà prioritat als i les residents en municipis menors de 20.000 habitants, per complementar així el servei que ja s’ofereix des d’alguns municipis.

 

La mobilitat internacional representa una experiència enriquidora que et pot obrir moltes portes en la vida laboral i personal i ajudar-te a créixer personal i professionalment gràcies a l’adquisició de noves competències i el contacte amb altres cultures, però també és una decisió important que requereix d’orientació i acompanyament per prendre-la de manera informada i segura.

 

L’atenció s’oferirà el tercer dimecres de cada mes en horari de 15h a 19h, de manera  individual i personalitzada i en format telemàtic: per correu electrònic, telèfon o videoconferència. Cal demanar cita prèvia enviant un correu a oficinajove@elbaixllobregat.cat, o contactant a través del formulari habilitat.

Sense comentaris

Post a Comment