La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración del Servei Comarcal de Joventut y de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

VOLUNTARIAT AMBIENTAL AL BAIX LLOBREGAT

 

Dijous 7 d’Abril, es va celebrar la Xerrada en línia: “Voluntariat ambiental al Baix Llobregat” a càrrec de l’Anna Parisi, tècnica de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN). 

 

L’objectiu d’aquesta xerrada ha estat sensibilitzar a la població jove del Baix Llobregat de la importància del voluntariat per a la defensa i protecció del medi ambient.

 

Durant la xerrada, es va parlar de com implicar-se activament en iniciatives de conservació de la natura relacionades amb fauna, flora i hàbitats, quins són els reptes ambientals i quines entitats hi estan treballant.

 

Es va explicar també què és i com es pot du a terme el Voluntariat Ambiental a Catalunya, donant a conèixer diverses ONG’s, col·lectius i projectes actius a la Comarca als quals poder-s’hi implicar.

 

A més vam poder conversar amb d’Àlex Benítez, membre fundador del Grup Capreolus, el Grup de Recerca i Natura d’Olesa de Montserrat dedicat a la investigació i difusió de coneixements científics de l’àmbit natural.

 

Si no vas poder assistir, recupera la xerrada aquí: https://youtu.be/pOZPKwS_sS8

Sense comentaris

Comentar