La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración del Servei Comarcal de Joventut y de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Bo Lloguer Jove

El proper dimecres, 8 de juny de 2022, s’obre la convocatòria per sol·licitar el Bo Lloguer Jove. Un ajut adreçat a les persones joves amb escassos mitjans econòmics per fer front al lloguer de l’habitatge o habitació.

 

Tens des del dia 8 de juny de 2022 a partir de les 9 hores fins al dia 17 de juny de 2022 a les 17 hores per presentar la teva sol·licitud. Cal tenir en compte que l’adjudicació serà per ordre d’arribada de les sol·licituds. És a dir, les sol·licituds es tramitaran i resoldran per ordre de presentació al registre, sempre que la sol·licitud i la documentació estiguin completes, i fins a l’esgotament del pressupost disponible.

 

Alguns dels requisits per demanar l’ajut són: tenir entre 18 i 35 anys, tenir la residència legal a Catalunya, ser titular d’un contracte de lloguer o de cessió d’ús d’un habitatge o habitació, que sigui el teu domicili habitual i permanent, tenir una font regular d’ingressos no superiors a 24.301,51 €/any (any 2022), etc.

Entra a la pàgina d’habitatge.gencat.cat per veure tota la informació sobre requisits, documentació requerida i terminis relatius a aquesta convocatòria.

 

L’import de la subvenció és de 250 € mensuals, com a màxim, durant dos anys.

La sol·licitud per obtenir aquesta ajuda  s’ha de presentar electrònicament a través del web de tràmits de la Generalitat de Catalunya. Però, si no disposes de mitjans electrònics, ho pots fer presencialment a les oficines locals d’habitatge o a les borses que formen part de la xarxa de mediació per al lloguer social o a la seu de l’entitat titular o administradora de l’habitatge (en el cas d’habitatges gestionats per administracions i empreses públiques).

 

Des de Joventut del Baix Llobregat posem a la teva disposició les oficines i punts joves de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ), on pots adreçar-te per demanar suport tècnic o acompanyament. I també tens a la teva disposició l’Assessoria en línia d’habitatge per a joves per resoldre els teus dubtes sobre aquesta convocatòria.

 

Infografia Bo Lloguer Jove:

 

 

Sense comentaris

Comentar