La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración del Servei Comarcal de Joventut y de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Dia Internacional de l’Educació

L’educació és un dret humà, un bé públic i una responsabilitat col·lectiva.

 

L’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar el 24 de gener Dia Internacional de l’Educació, en celebració del paper que l’educació exerceix en la pau i el desenvolupament.

 

El dret a l’educació està consagrat en l’article 26 de la Declaració Universal dels Drets Humans. La declaració exigeix l’educació primària gratuïta i obligatòria. La Convenció sobre els Drets del Nen, adoptada en 1989, va més enllà en estipular que els països hauran de fer a l’educació superior sigui accessible per a tots.

 

Sense una educació de qualitat, inclusiva i equitativa per a tots i totes i d’oportunitats d’aprenentatge al llarg de tota la vida, els països no aconseguiran la igualtat de gènere ni trencar el cicle de pobresa que deixa ressagats a milions de nens, joves i adults.

 

Actualment, 262 milions de nens i joves segueixen sense estar escolaritzats, 617 milions de nens i adolescents no poden llegir ni manegen els rudiments del càlcul. En definitiva, el dret a l’educació de moltes persones es veu afectat i això és inacceptable.

 

Quan es va adoptar l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, la comunitat internacional va reconèixer que l’educació és essencial per a l’èxit dels seus 17 objectius. L’Objectiu número 4 de Desenvolupament Sostenible té, concretament, com a objectiu “garantir una educació de qualitat inclusiva i equitativa i promoure oportunitats d’aprenentatge permanent per a tots” per a l’any 2030.

 

 

 

 

Sense comentaris

Comentar