L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

VOLUNTARIAT AMBIENTAL AL BAIX LLOBREGAT

 

Dijous 7 d’Abril, es va celebrar la Xerrada en línia: “Voluntariat ambiental al Baix Llobregat” a càrrec de l’Anna Parisi, tècnica de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN). 

 

L’objectiu d’aquesta xerrada ha estat sensibilitzar a la població jove del Baix Llobregat de la importància del voluntariat per a la defensa i protecció del medi ambient.

 

Durant la xerrada, es va parlar de com implicar-se activament en iniciatives de conservació de la natura relacionades amb fauna, flora i hàbitats, quins són els reptes ambientals i quines entitats hi estan treballant.

 

Es va explicar també què és i com es pot du a terme el Voluntariat Ambiental a Catalunya, donant a conèixer diverses ONG’s, col·lectius i projectes actius a la Comarca als quals poder-s’hi implicar.

 

A més vam poder conversar amb d’Àlex Benítez, membre fundador del Grup Capreolus, el Grup de Recerca i Natura d’Olesa de Montserrat dedicat a la investigació i difusió de coneixements científics de l’àmbit natural.

 

Si no vas poder assistir, recupera la xerrada aquí: https://youtu.be/pOZPKwS_sS8

Sense comentaris

Post a Comment