La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración del Servei Comarcal de Joventut y de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

14ª Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat: “Món virtual i relacions digitals: oportunitats i riscos de la hiperconnectivitat”

Gavà acollirà, el proper dijous 9 de juny a les 9:30h a l’Espai Maragall, la 14ª Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat: “Món virtual i relacions digitals: oportunitats i riscos de la hiperconnectivitat”. Iniciativa promoguda pel Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

 

La Jornada està dedicada a la convivència entre l’entorn digital i el físic, i les potencialitats i reptes que aquest suposa pel treball amb persones joves. Sense perdre de vista els riscos associats a l’ús abusiu de les eines digitals, incorporant una mirada positiva sobre la tecnologia i posant en valor, també, algunes de les oportunitats que ofereix.

 

És un acte adreçat, especialment, a professionals (joventut, acció social, ensenyament, etc.) que treballen amb joves i càrrecs electes de l’àmbit. Això no obstant, es tracta d’un esdeveniment obert i gratuït, al qual pot assistir qualsevol persona interessada en la temàtica que s’hi aborda.

 

L’acte comptarà amb la ponència inaugural, “Win-win: la digitalització i les relacions intergeneracionals”, a càrrec del Dr. Albert Sabater Coll, professor Serra Húnter de Sociologia, director de la Càtedra – Observatori d’Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya (OEIAC), i Coordinador d’Estudis del Màster en Economia de l’Empresa (Business Econòmics) a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona.  I dues taules d’experiències.

 

Podeu veure aquí el programa detallat de la Jornada.

Inscripcions en aquest enllaç.

 

 

Sense comentaris

Comentar