L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Bo Lloguer Jove

El proper dimecres, 8 de juny de 2022, s’obre la convocatòria per sol·licitar el Bo Lloguer Jove. Un ajut adreçat a les persones joves amb escassos mitjans econòmics per fer front al lloguer de l’habitatge o habitació.

 

Tens des del dia 8 de juny de 2022 a partir de les 9 hores fins al dia 17 de juny de 2022 a les 17 hores per presentar la teva sol·licitud. Cal tenir en compte que l’adjudicació serà per ordre d’arribada de les sol·licituds. És a dir, les sol·licituds es tramitaran i resoldran per ordre de presentació al registre, sempre que la sol·licitud i la documentació estiguin completes, i fins a l’esgotament del pressupost disponible.

 

Alguns dels requisits per demanar l’ajut són: tenir entre 18 i 35 anys, tenir la residència legal a Catalunya, ser titular d’un contracte de lloguer o de cessió d’ús d’un habitatge o habitació, que sigui el teu domicili habitual i permanent, tenir una font regular d’ingressos no superiors a 24.301,51 €/any (any 2022), etc.

Entra a la pàgina d’habitatge.gencat.cat per veure tota la informació sobre requisits, documentació requerida i terminis relatius a aquesta convocatòria.

 

L’import de la subvenció és de 250 € mensuals, com a màxim, durant dos anys.

La sol·licitud per obtenir aquesta ajuda  s’ha de presentar electrònicament a través del web de tràmits de la Generalitat de Catalunya. Però, si no disposes de mitjans electrònics, ho pots fer presencialment a les oficines locals d’habitatge o a les borses que formen part de la xarxa de mediació per al lloguer social o a la seu de l’entitat titular o administradora de l’habitatge (en el cas d’habitatges gestionats per administracions i empreses públiques).

 

Des de Joventut del Baix Llobregat posem a la teva disposició les oficines i punts joves de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ), on pots adreçar-te per demanar suport tècnic o acompanyament. I també tens a la teva disposició l’Assessoria en línia d’habitatge per a joves per resoldre els teus dubtes sobre aquesta convocatòria.

 

Infografia Bo Lloguer Jove:

 

 

Sense comentaris

Post a Comment