L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

14ª Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat: “Món virtual i relacions digitals: oportunitats i riscos de la hiperconnectivitat”

Gavà acollirà, el proper dijous 9 de juny a les 9:30h a l’Espai Maragall, la 14ª Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat: “Món virtual i relacions digitals: oportunitats i riscos de la hiperconnectivitat”. Iniciativa promoguda pel Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

 

La Jornada està dedicada a la convivència entre l’entorn digital i el físic, i les potencialitats i reptes que aquest suposa pel treball amb persones joves. Sense perdre de vista els riscos associats a l’ús abusiu de les eines digitals, incorporant una mirada positiva sobre la tecnologia i posant en valor, també, algunes de les oportunitats que ofereix.

 

És un acte adreçat, especialment, a professionals (joventut, acció social, ensenyament, etc.) que treballen amb joves i càrrecs electes de l’àmbit. Això no obstant, es tracta d’un esdeveniment obert i gratuït, al qual pot assistir qualsevol persona interessada en la temàtica que s’hi aborda.

 

L’acte comptarà amb la ponència inaugural, “Win-win: la digitalització i les relacions intergeneracionals”, a càrrec del Dr. Albert Sabater Coll, professor Serra Húnter de Sociologia, director de la Càtedra – Observatori d’Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya (OEIAC), i Coordinador d’Estudis del Màster en Economia de l’Empresa (Business Econòmics) a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona.  I dues taules d’experiències.

 

Podeu veure aquí el programa detallat de la Jornada.

Inscripcions en aquest enllaç.

 

 

Sense comentaris

Post a Comment