L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

“Joves en Acció”

Aquest projecte té com a objecte principal la millora de l’ocupabilitat de les persones joves participants, mitjançant la realització d’un curs de formació professionalitzadora en diferents àmbits i la participació en un itinerari d’orientació on tindran una persona tutora de referència, encarregada de realitzar l’acompanyament i el seguiment d’aquesta orientació laboral.

 

El projecte va adreçat a un màxim de 280 persones joves desocupades, preferentment entre 18 i 29 anys, que estiguin empadronades en el territori i que es trobin fora dels circuits deducació i formació.

 

Les persones joves participants es formaran en les següents especialitats formatives:

 • Activitats auxiliars de Magatzem (CP nivell 1). Cornellà, Martorell, Molins de Rei i Viladecans.
 • Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (CP nivell1). Castelldefels.
 • Màrqueting i comunicació Digital (Itinerari formatiu). Castelldefels.
 • Servei de control de plagues (CP nivell 2). Viladecans.
 • Auxiliar de Comerç (CP nivell 1). El Prat de Llobregat.
 • Operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d’instal·lacions d’energies renovables (CP nivell 1). Cornellà de Llobregat.
 • Vigilància, seguretat privada i protecció de persones (CP nivell 2). Gavà.
 • Integració funcional del zelador en institucions sanitàries (Itinerari formatiu). Sant Boi de Llobregat.
 • Operacions bàsiques de restaurant i bar (CP nivell 1). Sant Boi de Llobregat.
 • Tècniques administratives bàsiques (CP parcial nivell 1). Esparraguera.
 • Gestor/a de magatzem (Itinerari formatiu). Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan Despí.
 • Gestor/a de residus industrials i municipals (Itinerari formatiu). Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan Despí.
 • Operacions Auxiliars de manteniment en electromecànica de vehicles (CP nivell 1). Sant Andreu de la Barca.

 

Per donar cobertura a tot el territori, “Joves en Acció” compta amb 14 grups de joves repartits en 12 punts d’actuació ubicats en diferents municipis de la comarca del Baix Llobregat: Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esparreguera, Gavà, Martorell, Molins de Rei,  el Prat de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Viladecans. Tots ells amb un punt d’actuació, excepte Cornellà de Llobregat i Sant Boi de Llobregat, que compten amb dos grups cadascú.

El projecte, gestionat i coordinat pel Consell Comarcal, amb una subvenció de quasi 1 milió d’euros i 22 entitats participants, s’ha iniciat el 01/01/2022 i es durà a terme fins al 31/10/2022.

 

Per sol·licitar més informació: lmalaret@elbaixllobregat.cat

 

 

El projecte està subvencionat amb un total de 999.994,00 euros per part del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els projectes Singulars de Garantia Juvenil.

 

Sense comentaris

Post a Comment