L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Obertes les inscripcions a PhonoLake!

Es tracta d’un concurs adreçat a bandes i/o solistes de música novells de qualsevol estil

 

El Phonolake és el Concurs de Música de Gavà a través del qual se seleccionen els grups de música que actuen al Phonofestival, el Festival de Música de Gavà, que es celebra durant un cap de setmana de juliol.

 

La inscripció és gratuïta i es pot fer presencialment (a l’OAC de Gavà) o telemàticament (a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Gavà). En la inscripció cal indicar un enllaç on es pugui veure i/o escoltar al grup musical.

 

El període per inscriure’s al concurs finalitza el 5 de maig de 2019.

 

Hi haurà tres reconeixements, a les millors bandes i/o solistes:

1r Premi: 500€ + actuació al Phonofestival

2n Premi: 300€ + actuació al Phonofestival

3r Premi: 150€ + actuació al Phonofestival

Entre les bandes/solistes que compleixin els requisits de participació, es realitza una pre-selecció a través d’una votació popular a la pàgina de Facebook de Gavà Jove, on es publiquen els links que hagin enviat els grups/solistes inscrits.

 

​Les 8 bandes i/o solistes amb més vots a les xarxes socials, passaran a la fase final, el Concurs PhonoLake, al Casal Municipal de Cultura de l’American Lake de Gavà, en format d’actuació en directe el dia 18 de maig a partir de les 21h.

 

Aquell dia, arran de la votació popular i de la valoració del jurat s’escollirà les bandes i/o solistes guanyadors del concurs.

 

Per accedir a la informació detallada i consultar els requisits que cal complir per participar en el concurs, visita la pàgina de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Gavà.

 

Participa-hi i dóna impuls a la teva/vostra carrera musical!

 

Sense comentaris

Comentar