L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Nova edició de “L’Estiu és Teu!”

«L’estiu és teu!» és un programa que organitza estades d’estiu per a infants i joves de 5 a 16 anys en algun dels albergs de la xarxa Xanascat

 

Ja està obert el termini per inscriure’s a la 25a edició d’aquest programa de colònies, que ofereix més de 6.000 places per a infants i joves de 5 a 16 anys. El sistema d’inscripcions permet que les famílies puguin inscriure’s directament a les places lliures, sense haver d’esperar a un sorteig posterior.

 

Enguany s’ofereixen fins a 14 modalitats classificades en 5 temàtiques: d’idiomes, esportives, artístiques, de noves tecnologies i de natura. També en pots escollir la durada: 7, 8, 9 o 10 dies.

 

Al llarg dels 25 anys, el programa ha anat millorant permanentment per assolir nivells òptims de qualitat, seguretat i aprenentatges en valors i hàbits saludables.

 

Les colònies tenen un preu d’entre 328 i 560 euros. Les famílies nombroses, monoparentals i acollidores poden beneficiar-se d’una reducció del 10%. Les persones titulars del Carnet Jove tenen una reducció del 5%.

 

La reserva directa de plaça es va obrir el 8 d’abril i es pot fer a través del web del programa, on hi podràs trobar més informació.

Sense comentaris

Post a Comment