L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Nova edició de “L’Estiu és Teu!”

«L’estiu és teu!» és un programa que organitza estades d’estiu per a infants i joves de 5 a 16 anys en algun dels albergs de la xarxa Xanascat

 

Ja està obert el termini per inscriure’s a la 25a edició d’aquest programa de colònies, que ofereix més de 6.000 places per a infants i joves de 5 a 16 anys. El sistema d’inscripcions permet que les famílies puguin inscriure’s directament a les places lliures, sense haver d’esperar a un sorteig posterior.

 

Enguany s’ofereixen fins a 14 modalitats classificades en 5 temàtiques: d’idiomes, esportives, artístiques, de noves tecnologies i de natura. També en pots escollir la durada: 7, 8, 9 o 10 dies.

 

Al llarg dels 25 anys, el programa ha anat millorant permanentment per assolir nivells òptims de qualitat, seguretat i aprenentatges en valors i hàbits saludables.

 

Les colònies tenen un preu d’entre 328 i 560 euros. Les famílies nombroses, monoparentals i acollidores poden beneficiar-se d’una reducció del 10%. Les persones titulars del Carnet Jove tenen una reducció del 5%.

 

La reserva directa de plaça es va obrir el 8 d’abril i es pot fer a través del web del programa, on hi podràs trobar més informació.

Sense comentaris

Comentar