L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

L’Oficina Jove torna a estar oberta!

L’Oficina Jove ha reprès la seva activitat amb la incorporació d’una persona tècnica de referència que s’integra a l’equip de Joventut i que treballarà també en coordinació amb els Referents d’Ocupació Juvenil.

 

Oferim un servei integral d’informació, orientació, assessorament i acompanyament a les persones joves d’abast comarcal, ubicat a la seu del Consell Comarcal. Des de l’Oficina Jove es treballa, juntament amb el Servei Comarcal de Joventut, per impulsar projectes i activitats que tinguin en compte les transicions – educatives, laborals, residencials, familiars i ciutadanes dels joves, així com per oferir als municipis suport i recursos de qualitat en l’atenció i dinamització de la població jove de la comarca.

 

Així, si tens qualsevol dubte en temes d’habitatge, salut i sexualitat, treball i formació, voluntariat, participació o altres temes  que puguin ser d’interès per a joves, et pots posar en contacte amb nosaltres a través del formulari que trobaràs en aquesta web i t’ajudarem en tot el que puguem.

 

Fins aviat!

Enllaç a la notícia publicada a la web del Consell Comarcal.

Sense comentaris

Post a Comment