L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Acció Jove 2021

GrupAtra, que col·labora amb l’Oficina Jove mitjançant el Servei de Let’s Chat, ha posat en marxa una formació gratuïta dirigida a persones joves de 18 a 30 anys!

 

L’Acció Jove és una iniciativa que té l’objectiu d’impulsar la participació i la implicació de les persones d’entre 18 i 30 anys en el disseny i la realització de les accions preventives del programa.

 

Ofereix formació teoricopràctica especialitzada en matèria de drogues i eines digitals, i facilita recursos i coneixements per a què els i les joves actuïn com agents preventius entre el grup d’iguals.

 

A la part teòrica de la formació constarà de 4 sessions, on es formen els i les participants en matèria de prevenció en l’ús de drogues i pantalles, en habilitats comunicatives i intervenció comunitària; i a la part pràctica, es posen en pràctica els continguts de la formació i es duen a terme accions preventives a diferents centres i espais (centres educatius, casals, espais joves, places i parcs de la via pública).

Les sessions teòriques es duran a terme del 18 al 21 d’octubre i de 17h a 19h a les oficines d’ATRA (Gran de Gràcia 239, 1er-1a, Barcelona). Les sessions pràctiques es realitzaran dos dies a la setmana, d’octubre a desembre.

 

Les persones joves que hagin participat rebran un certificat de Formació específica i de Voluntariat d’ATRA Associació. Per obtenir el certificat es demana haver realitzat la formació teòrica i una participació mínima de tres sessions pràctiques.

 

Per inscriure’s o per a més informació, pots fer-ho a través de WhatsApp, al 673974725, o enviant un e-mail a letschatjoves@grupatra.org

 

 

Sense comentaris

Post a Comment