L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

SETMANA DE LA NATURA

La natura som tots i totes nosaltres i com en fem cura és responsabilitat nostra. Tenim un paper clau com a agents d’actuació i canvi.

L’enorme relació que hi ha entre la salut de les persones i la del nostre entorn s’ha posat de manifest, més encara, arran de la crisi sanitària, social i econòmica que vivim en aquesta pandèmia mundial.

Fem visible la necessitat d’implicar-nos col·lectivament per assegurar l’equilibri dels ecosistemes: la salut de l’aigua, de l’aire, de les aus, dels pol·linitzadors o la vida del sòl que ens proveeix d’aliments.

Per tot, entre el dia 24 de maig, Dia Europeu dels Parcs i el dia 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, tindrà lloc la Setmana de la Natura! Una setmana plena d’activitats arreu de la comarca del Baix Llobregat: voluntariat, sortides guiades, exposicions, tallers, concursos o altres.

Per participar pots cercar les activitats en aquest mapa.

Durant la Setmana, també podeu seguir totes les activitats que es faran a través de les xarxes socials amb el hashtag #setmananatura.

També pots penjar les teves fotografies a les xarxes socials amb #setmananatura i així donar a conèixer com t’impliques pel medi ambient.

Per més informació consulta: https://setmananatura.cat/

 

La Setmana de la Natura és una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN), que compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

Sense comentaris

Post a Comment