L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

XIII Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat

Divendres 5 d’abril ens trobem a la Jornada sobre «Diversitat cultural i social»!

 

Divendres 5 d’abril tindrà lloc, al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, la XIII Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat, aquest any dedicada a la Diversitat Cultural i Social de la població jove del territori.

 

La Jornada començarà a les 9.15h i s’allargarà fins a migdia amb una programació que ha estat pensada per aprofundir en la diversitat com a repte i com a oportunitat. A més s’expressarà, mitjançant el conjunt d’intervencions previstes, la necessitat de construir estratègies adaptades a la realitat de les persones joves per tal d’establir-hi un diàleg permanent que fomenti la seva implicació comunitària i que afavoreixi el seu apoderament.

 

A la conferència principal (a càrrec de Cèlia Premat) la seguirà l’exposició d’experiències relacionades amb la temàtica escollida, emfatitzant diferents elements i perspectives que es posen en joc a l’hora de copsar, comprendre, reconèixer i apreciar la diversitat social i cultural que caracteritza la població jove de la comarca.

 

Hi haurà una performance inspirada en la diversitat cultural i social i s’inclourà, per acabar la jornada, la veu de persones joves ex-tutelades, amb l’objectiu de donar visibilitat a aquesta realitat.

 

L’assistència a la jornada és gratuïta. Això no obstant, cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç.

Consulta la programació completa aquí: PROGRAMA XIII jornada SCJ 2019

Sense comentaris

Comentar