L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

XIII Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat

Divendres 5 d’abril ens trobem a la Jornada sobre «Diversitat cultural i social»!

 

Divendres 5 d’abril tindrà lloc, al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, la XIII Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat, aquest any dedicada a la Diversitat Cultural i Social de la població jove del territori.

 

La Jornada començarà a les 9.15h i s’allargarà fins a migdia amb una programació que ha estat pensada per aprofundir en la diversitat com a repte i com a oportunitat. A més s’expressarà, mitjançant el conjunt d’intervencions previstes, la necessitat de construir estratègies adaptades a la realitat de les persones joves per tal d’establir-hi un diàleg permanent que fomenti la seva implicació comunitària i que afavoreixi el seu apoderament.

 

A la conferència principal (a càrrec de Cèlia Premat) la seguirà l’exposició d’experiències relacionades amb la temàtica escollida, emfatitzant diferents elements i perspectives que es posen en joc a l’hora de copsar, comprendre, reconèixer i apreciar la diversitat social i cultural que caracteritza la població jove de la comarca.

 

Hi haurà una performance inspirada en la diversitat cultural i social i s’inclourà, per acabar la jornada, la veu de persones joves ex-tutelades, amb l’objectiu de donar visibilitat a aquesta realitat.

 

L’assistència a la jornada és gratuïta. Això no obstant, cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç.

Consulta la programació completa aquí: PROGRAMA XIII jornada SCJ 2019

Sense comentaris

Post a Comment