L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

IV Fira APROPA

La IV Fira APROPA t’espera dimecres 3 d’abril a Cornellà!

 
Arriba al Citilab de Cornellà la IV edició de la Fira APROPA (ACCIONS PER AL RECICLATGE I L’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL I ACADÈMICA), un espai de trobada, d’orientació i d’assessorament per a estudiants i famílies sobre les opcions educatives i formatives existents a la ciutat.
 

Entre les 9.30h i les 19.30h hi ha programades conferències i tallers sobre temàtiques diverses, on hi participaran entitats i recursos de Cornellà per apropar la seva experiència formativa a les persones que hi estiguin interessades.
 

Així, podràs participar en un taller sobre programació electrònica amb llums, aprenentatge de llengües, lampisteria, cuina, automoció, jardineria,…
 

També hi haurà carpes expositores on, les entitats organitzadores, t’oferiran la informació i l’orientació que necessitis!
 

A continuació pots descarregar-te el programa complet de la fira, perquè localitzis i tinguis a prop els horaris de les diferents activitats que hi podràs trobar!

 

Programa FIRA APROPA

 

 

 

 

Sense comentaris

Post a Comment