L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Imagina un amor – Concurs literari

Concurs literari per a joves de temàtica LGBTI en llengua catalana, “Imagina un amor”

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana convoca “Imagina un amor” per segon any consecutiu amb l’objectiu de promoure la creació literària entre el jovent i el seu entorn al voltant de la temàtica LGBTI.

Hi pot participar alumnat de secundària, batxillerat, cicles formatius i adults relacionats amb l’entorn escolar dividits en tres categories:

– De 12 a 15 anys

– De 16 a 18 anys

– Adults

 

Les narracions han de tenir entre 1 i 3 pàgines i han de ser individuals, originals i escrites en llengua catalana. La temàtica de la narració ha de ser un amor no heteronormatiu (és a dir, protagonitzada per qualsevol història d’amor entre dues o més persones de qualsevol identitat sexual i de gènere més enllà de la relació tradicional entre un home i una dona).

 

El termini per presentar-hi treballs es tancarà el divendres 21 de juny del 2019 i el lliurament dels premis se celebrarà durant el QLIT (Festival de Literatura Queer), que es farà a mitjans del mes d’octubre.

 

En aquest enllaç pots llegir els relats guanyadors de l’any passat i consultar les bases completes de l’edició de 2019.

 

Deixa fluir la teva creativitat i imagina un amor!

Sense comentaris

Comentar