L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

V Colònies d’estiu per a adolescents LGBT

Tindran lloc del 8 al 13 de juliol de 2019!

 

El projecte OASIS està pensat per oferir espais de trobada i socialització segurs en el marc de l’oci per a joves amb comportaments, identitats de gènere i sexualitats diverses.

 

Aquesta edició tindrà lloc a Les Cases Altes de Posada (Solsonès, Lleida), del 8 i el 13 de juliol i poden participar-hi adolescents nascuts entre el 2001 i 2006 (ambdós inclosos).

 

Les entitats i organismes que fan realitat aquest projecte consideren que és clau generar espais de seguretat on compartir experiències, conèixer altres adolescents LGTB i envoltar-se d’històries i relats que enforteixin l’autoestima.

 

El programa d’activitats és variat i podràs trobar-hi propostes d’expressió artística, natura, lúdiques, de reflexió i també de creixement! El preu de les colònies és de 300 € (50% a ingressar abans del 31/05/2019, la resta abans del 20/06/2019).

 

Ja ho saps! Si aquest és l’espai que estaves buscant, pots inscriure’t clicant aquí! El termini per fer-ho acaba el 20 de maig!

 

Per a conèixer amb més profunditat el projecte, pots fer un cop d’ull aquí.

Sense comentaris

Comentar