L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Les armilles salvavides: inspiració per a l’acció

Es poden defensar els drets de les persones refugiades i els drets ambientals a través de les armilles salvavides? Atenció a aquest concurs!

 

 

Fins al pròxim 31 de maig a les 14h estarà oberta la convocatòria al concurs social organitzat pel Servei de Cooperació Internacional de l’AMB. Es tracta d’una iniciativa que premiarà les millors idees d’alumnat d’escoles i universitats de disseny industrial i d’enginyeria tècnica industrial matriculat al curs 2018-2019.

 

Aquest concurs té un doble objectiu: per una banda, el de sensibilitzar la societat envers la situació de les persones refugiades a la Mediterrània i, per una altra, a la de contribuir al compromís mediambiental. Tot plegat, mitjançant la presentació de dissenys d’objectes elaborats amb els components de les armilles salvavides, bosses de plàstic i altres peces reciclables.

 

En el marc d’aquesta iniciativa es reconeixeran dues úniques propostes guanyadores i les persones que en siguin les autores (individuals o parelles) seran premiades amb una visita a Lesbos durant el segon semestre de 2019 per conèixer la realitat de l’illa. Alhora, allà podran interactuar amb l’equip del taller de confecció amb la presentació dels seus projectes i la participació en l’elaboració d’un estudi productiu. El premi inclou el viatge, els àpats i l’allotjament.

 

Els requisits per participar en aquest concurs, així com els detalls sobre el lliurament de propostes (es pot fer presencialment o bé mitjançant paquet postal o missatgeria), es poden consultar aquí (bases de la convocatòria).

 

Per a ampliar la informació, pots accedir al web de l’ens organitzador clicant aquí.

 

Rumia en què pot convertir-se una armilla salvavides i contribueix a la defensa de drets humans i ambientals!

 

Sense comentaris

Comentar