L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Ajuts al pagament del lloguer 2019

Fins al pròxim 7 de juny, ets a temps de sol·licitar aquesta subvenció!

 

El Departament d’Habitatge de la Generalitat ha obert la convocatòria per a la sol·licitud d’ajuts adreçats al pagament del lloguer, els quals pretenen facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d’exclusió social.

 

Les persones destinatàries d’aquests ajuts són aquelles que siguin titulars d’un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i compleixin els requisits de la convocatòria (fes un cop d’ull als requisits!).

 

Si compleixes els requisits i se’t concedeix l’ajut, podràs comptar amb un màxim de 2400 euros anuals per donar-te suport en el pagament del lloguer.

 

El període de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 7 de juny de 2019.

 

Aquí tens la informació sobre els requisits i la documentació necessària per fer els tràmits.

 

També et recomanem que, si encara no ho has fet, visitis la secció sobre «Habitatge» de la nostra pàgina web, ja que pots accedir a enllaços per localitzar, per exemple, la teva oficina d’habitatge més propera.

Sense comentaris

Post a Comment