L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Ajuts al pagament del lloguer 2019

Fins al pròxim 7 de juny, ets a temps de sol·licitar aquesta subvenció!

 

El Departament d’Habitatge de la Generalitat ha obert la convocatòria per a la sol·licitud d’ajuts adreçats al pagament del lloguer, els quals pretenen facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d’exclusió social.

 

Les persones destinatàries d’aquests ajuts són aquelles que siguin titulars d’un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i compleixin els requisits de la convocatòria (fes un cop d’ull als requisits!).

 

Si compleixes els requisits i se’t concedeix l’ajut, podràs comptar amb un màxim de 2400 euros anuals per donar-te suport en el pagament del lloguer.

 

El període de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 7 de juny de 2019.

 

Aquí tens la informació sobre els requisits i la documentació necessària per fer els tràmits.

 

També et recomanem que, si encara no ho has fet, visitis la secció sobre «Habitatge» de la nostra pàgina web, ja que pots accedir a enllaços per localitzar, per exemple, la teva oficina d’habitatge més propera.

Sense comentaris

Comentar