L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

“Tu ets com vulguis” Obra guanyadora del V Concurs Talla Ja!

Aquest dilluns 23 de desembre s’ha fet al Consell Comarcal l’entrega del Premi del Concurs Talla Ja! amb la violència masclista 2019.

 

Activitat emmarcada dins dels diferents actes que s’han estat fent a la Comarca en relació a la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

 

L’entrega de premi va comptar amb la presència de la Consellera de Joventut Clara Quirante, amb el tintent d’alcalde de Sant Joan Despí, José Carlos García.

Enguany, s’han presentat al concurs persones joves amb diverses propostes fotogràfiques expressant el rebuig davant la violència que patim les dones, i en particular les dones joves.

 

Els professionals de l’àmbit de joventut, de comunicació i joves creatius que han format part del Jurat del V Concurs Talla Ja! amb la violència masclista, basant-se en els criteris de valoració del concurs va deliberar que l’obra premiada amb 250€ sigui per la fotografia, amb el títol “Tu ets com vulguis”, presentada pel santjoanenc Bruno López.

 

En aquesta obra l’autor, per expressar el rebuig de la violència envers les dones, ens presenta com a protagonista de la fotografia una dona jove amb el tors descobert, on els qualificatius masclistes l’impregnen la pell amb paraules com: artificial, rara, lletja, idiota, falsa, mentidera, etc. Paraules que passen les fronteres del respecte, paraules doloroses que són comú de sentir-les al nostre entorn, i què cal donar la suficient transcendència de la importància del patiment que genera. Aquesta obra ha estat escollida pel jurat, en aquesta edició, perquè és la més impactant per generar consciència, visibilitat i sensibilitat entre les persones joves.

 

Tot l’equip de joventut i el Consell Comarcal  vol agrair i felicitar al guanyador del concurs i a totes les persones que han participat, i anima a la gent jove del Baix Llobregat a continuar treballant per eradicar aquesta problemàtica social.

 

Aquest concurs es promou des del Servei Comarcal de joventut, l’Oficina jove del Baix llobregat i la comissió de joves i relacions personals, per escollir l’obra que millor representi el rebuig social a la violència masclista i que promogui la prevenció, la sensibilització i la conscienciació de la societat en contra d’aquesta xacra social.

L’obra guanyadora es podrà utilitzar en totes aquelles activitats, campanyes, serveis, programes, publicacions, etc. que realitzin cadascun dels 30 ajuntaments de la comarca, així com els serveis del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Consellera Joventut

 

Sense comentaris

Post a Comment