L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Cartera de Serveis de la XNEJ

Les i els professionals de les oficines joves i dels punts d’informació juvenil de la comarca del Baix Llobregat ja disposen de nous recursos formatius i de suport per organitzar tallersxerrades i altres activitats que podran sol·licitar a través de la Cartera de serveis 2020 per oferir-los a les persones joves del territori.

La Cartera ofereix la possibilitat de fer assessoraments individualitzats de manera puntual a aquelles persones joves que ho necessitin sempre que l’oficina no pugui atendre la consulta per la seva especificitat.

Amb aquesta ampliació de l’oferta, Joventut busca donar un suport efectiu a les oficines joves i els punts d’informació juvenil de la XNEJ per dotar-les de més recursos per atendre les persones joves del seu territori.

Les oficines joves i els punts d’informació rebran l’oferta dels tallers i les xerrades de cada àmbit i podran començar a sol·licitar les activitats seguint el protocol establert a la Cartera de serveis i aquestes seran acceptades sota demanda i segons disponibilitat pressupostària.

 

Catàleg Tallers Servei Educació OJ 2020. En aquest document trobareu 6 tallers. Aquests tallers enguany s’han adaptat al format virtual per donar resposta a la nova situació que estan vivint tant els professionals de la XNEJ com les persones joves. Es proposa realitzar els tallers a través de la xarxa social Instagram, tal com s’explica al final del document.

 

Cartera de Serveis de Mobilitat Internacional 2020. En aquest document trobareu 5 tallers de 4 hores i 5 xerrades de 2 hores per introduir als i les joves dels vostres pobles i comarques al món de la mobilitat. També veureu que és possible demanar assessoraments individualitzats. (Procediment tancat)

 

Cartera de Serveis de l’àmbit de Treball 2020. En aquest document trobareu activitats de les temàtiques d’Ocupació, tota l’oferta amb la informació detallada de tallers, les xerrades i els assessoraments destinades a joves, així com el procediment per sol·licitar les activitats. (Procediment reobert-reorientat)

 

Procediment sol·licitud 2020.

Recordeu que qualsevol PIJ o OJ de la XNEJ pot demanar un dels tallers a través de l’Oficina Jove del Baix Llobregat, aquí trobaràs les dades que cal enviar a oficinajove@elbaixllobregat.cat. Al document adjunt (Procediment sol·licitud 2020) ho trobareu tot ben explicat. Recordeu que la sol·licitud d’una activitat no significa l’acceptació immediata. L’acceptació d’aquestes activitats serà sota demanda i    segons la disponibilitat pressupostària.

 

Font: Generalitat de Catalunya.

Sense comentaris

Post a Comment