L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

El Tió més gran del món!

Viladecans té aquest Nadal el Tió més gran del món!

Persones sense llar que viuen a Viladecans i a tota l’àrea metropolitana, juntament amb l’artista Félix Lozal i l’agència de publicitat La buena, han creat conjuntament el Tió més gran del món!. Una iniciativa d‘Arrels Fundació i el Centre Comercial Vilamarina seguint el lema #NingúnCartónEnLaCalle.

L’objectiu de la iniciativa és conscienciar a la societat sobre la problemàtica social que pateix aquest col·lectiu.

El material utilitzat ha estat el cartró reciclat, precisament el material amb el qual les persones que dormen al carrer utilitzen per protegir-se del fred.

Té nou metres de llarg i dos de diàmetre i una altura de 3.85 metres. el més gran mai conegut! De fet, és el primer construït que supera els nou metres de llarg.

S’exposa al Centre Comercial Vilamarina entre 14 i el 24 de desembre.

En el següent vídeo podràs conèixer en Jean i el Beniam. Dues persones que han viscut al carrer i aquest any han participat en la construcció del Tió. Ho han fet de la mà de l’artista Félix Lozal i l’agència de publicitat La buena.

 

Sense comentaris

Post a Comment