L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Torna la Nit dels Museus… no sabràs quin triar!

Fes cultura!

Voldries visitar el Museu de les Aigües o entrar a la Torre de la Creu? T’agradaria conèixer la Torre Jujol – Can Negre o el Recinte Modernista de Sant Pau? Què et semblaria gaudir del Museu del FC Barcelona, el Museu Picasso o el Museu Marítim de Barcelona?

 

El pròxim 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus i, per celebrar-ho, més de vuitanta espais obren les seves portes en un horari excepcional (i de franc!).

 

Barcelona, Badalona, Cornellà, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Adrià, Santa Coloma i Sant Joan Despí exposen els seus tresors envoltats de llum i de festa fins a la matinada perquè ningú no trobi excusa i els pugui visitar!

 

Et conviden, doncs, a fer cultura i descobrir el patrimoni que concentra el territori. És tant, que no sabràs quin espai triar per fer la teva visita!

 

Consulta tota l’oferta en aquest enllaç i planifica la teva nit!

Sense comentaris

Post a Comment