L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Torna la Nit dels Museus… no sabràs quin triar!

Fes cultura!

Voldries visitar el Museu de les Aigües o entrar a la Torre de la Creu? T’agradaria conèixer la Torre Jujol – Can Negre o el Recinte Modernista de Sant Pau? Què et semblaria gaudir del Museu del FC Barcelona, el Museu Picasso o el Museu Marítim de Barcelona?

 

El pròxim 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus i, per celebrar-ho, més de vuitanta espais obren les seves portes en un horari excepcional (i de franc!).

 

Barcelona, Badalona, Cornellà, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Adrià, Santa Coloma i Sant Joan Despí exposen els seus tresors envoltats de llum i de festa fins a la matinada perquè ningú no trobi excusa i els pugui visitar!

 

Et conviden, doncs, a fer cultura i descobrir el patrimoni que concentra el territori. És tant, que no sabràs quin espai triar per fer la teva visita!

 

Consulta tota l’oferta en aquest enllaç i planifica la teva nit!

Sense comentaris

Comentar