L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Instagram contra els trastorns de la conducta alimentària

Joves afectats/des per TCAs (Trastorns de la Conducta Alimentària) creen un perfil a Instagram per difondre els seus missatges

 

Has sentit parlar de l’anorèxia, l’obesitat, la vigorèxia, l’ortorèxia o la bulímia? La pressió social i dels mitjans poden detonar trastorns alimentaris a través dels quals es pot arribar a pensar que una estètica determinada porta a la felicitat i a l’èxit. Aquests trastorns generen un enorme malestar emocional i posen en perill la vida de les persones que els pateixen. Alhora, afecten les relacions socials i els vincles amb l’entorn.

 

De ben segur, cada dia veus un munt d’anuncis i publicacions de persones amb un físic que et sembla “envejable” però… quin impacte tenen aquestes imatges entre nosaltres? Com poden afectar-nos?

 

Un grup de joves d’entre 9 i 17 anys, pacients de l’àrea de Salut Mental de l’Hospital Sant Joan de Déu, afectats per TCA van obrir fa un mes i mig un compte d’Instagram per ajudar a prevenir aquests tipus de trastorns. El seu perfil “@stoptca_sjd” vol fer d’altaveu per transmetre missatges positius sobre l’aspecte físic i l’autoestima. A més, vol ajudar a contrarestar els discursos que perpetuen el culte al cos i promoure la conscienciació, sobretot, d’altres persones joves.

 

Avui, ja tenen més de 1700 seguidors! Enhorabona!

Sense comentaris

Comentar