L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

T’agrada escriure versos?

Si la poesia t’inspira, aquest certamen t’interessa!

 

El Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra està obert a joves escriptors i escriptores que tinguin entre 16 i 30 anys complerts abans del 31 de desembre de 2019. Poden participar poemaris escrits en llengua catalana de temàtica lliure que siguin originals i inèdits i amb una extensió similar a la d’un llibre convencional de poesia (una extensió mínima de 300 versos, o línies si es tracta de poemes de prosa). Els treballs es presentaran anònimament mitjançant correu electrònic.

 

Per tal de prendre part en el certamen, cal formalitzar la inscripció i presentar la documentació necessària abans del 14 de juliol de 2019.

 

S’estableix un premi de 2.000 €, i la publicació del llibre guanyador a càrrec d’una editorial de reconegut prestigi, amb distribució a la península i a les Illes Balears. A més, les persones guanyadores i les finalistes rebran un diploma en l’entrega de premis del certamen, que tindrà lloc el mes de novembre a les Illes Balears (el premi inclou el trasllat de la persona guanyadora i de les finalistes a l’acte de lliurament).

 

Però n’hi ha més! I és que aquest concurs pretén, alhora, ser una eina de professionalització, de manera que les persones finalistes podran participar en una formació de l’1 al 3 de novembre a un alberg de Xanascat de l’Agència Catalana de la Joventut de Catalunya!

 

Consulta els detalls de la convocatòria i les bases d’aquesta a través d’aquest enllaç o, directament en el següent document.

Bases Certamen Art Jove

 

No t’ho pensis més i comença a escriure!

Sense comentaris

Comentar