L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Premi Batec Jove 2019 d’Olesa de Montserrat

Presenta el teu treball abans del 6 de maig i optaràs a un premi de 400 euros!

La temàtica dels treballs presentats és lliure però ha de poder ser reconeguda d’interès per a Olesa de Montserrat. Al certamen s’hi pot presentar:

– Alumnat de batxillerat i de cicle formatiu de grau mitjà i superior dels centres escolars olesans

– Alumnat olesà que estudiï fora del municipi

– Alumnat no olesà provinent d’altres centres d’estudi externs a l’àmbit local, però que hagin destacat en Treballs de recerca i Projectes amb temàtica específicament olesana.

 

Els treballs que es presentin hauran de ser originals i inèdits, i hauran de tenir el vistiplau de la direcció del centre de secundària on cursen els seus estudis. El Premi Batec Jove destina la seva dotació a dos beneficiaris: 400€ per a l’autor/a i 400€ per al centre docent.

 

Les persones participants hauran de presentar un exemplar del treball en format paper i un en format electrònic (en un llapis de memòria amb format PDF) seguint les indicacions que s’especifiquen a les bases de la convocatòria.

 

El termini de lliurament dels treballs finalitzarà el dia 6 de maig a les 14h, no t’ho pensis més!

 

Tots els detalls els pots trobar al web de l’Ajuntament d’Olesa, en aquest enllaç

Sense comentaris

Comentar