L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Premi Batec Jove 2019 d’Olesa de Montserrat

Presenta el teu treball abans del 6 de maig i optaràs a un premi de 400 euros!

La temàtica dels treballs presentats és lliure però ha de poder ser reconeguda d’interès per a Olesa de Montserrat. Al certamen s’hi pot presentar:

– Alumnat de batxillerat i de cicle formatiu de grau mitjà i superior dels centres escolars olesans

– Alumnat olesà que estudiï fora del municipi

– Alumnat no olesà provinent d’altres centres d’estudi externs a l’àmbit local, però que hagin destacat en Treballs de recerca i Projectes amb temàtica específicament olesana.

 

Els treballs que es presentin hauran de ser originals i inèdits, i hauran de tenir el vistiplau de la direcció del centre de secundària on cursen els seus estudis. El Premi Batec Jove destina la seva dotació a dos beneficiaris: 400€ per a l’autor/a i 400€ per al centre docent.

 

Les persones participants hauran de presentar un exemplar del treball en format paper i un en format electrònic (en un llapis de memòria amb format PDF) seguint les indicacions que s’especifiquen a les bases de la convocatòria.

 

El termini de lliurament dels treballs finalitzarà el dia 6 de maig a les 14h, no t’ho pensis més!

 

Tots els detalls els pots trobar al web de l’Ajuntament d’Olesa, en aquest enllaç

Sense comentaris

Post a Comment