L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Pressupostos participatius joves arriben a Vallirana

L’Ajuntament de Vallirana desenvolupa el pressupost participatiu jove, una iniciativa que té l’objectiu de promoure la participació dels i les joves de 12 a 18 anys del municipi.

Vallirana engega un procés de pressupostos participatius joves perquè siguin les persones d’entre 12 i 18 anys del municipi les qui decideixin en què invertir un total de 10.000€.

Però… què són els pressupostos participatius? Doncs un mecanisme a través del qual la ciutadania decideix en què s’inverteix una quantitat de diners públics. En aquest cas, l’Ajuntament de Vallirana posa a lliure debat un import total de 10.000 €, que es distribuiran entre els projectes que proposin les persones més joves del municipi i que siguin més votats.

En aquesta primera edició, tant la presentació de les propostes com les votacions d’aquestes es farà de forma presencial. Així doncs, aquelles persones que vulguin exposar les seves idees, ho podran fer el dia 7 de març a les 18h a la Masia Molí de Can Batlle. Les propostes que es facin han de ser inclusives (és a dir, pensades perquè se’n pugui beneficiar la comunitat), legals, sense ànim de lucre i sostenibles.

Havent recollit les propostes, s’estudiarà que compleixin els requisits i, aquelles que ho facin, seran sotmeses a votació el dia 11 d’abril a les 18h al Casal de Joves. D’allà en sortiran els projectes seleccionats!

Els pressupostos participatius joves esdevenen una gran oportunitat perquè les persones joves facin una aportació directa al municipi, reflexionant sobre necessitats i mancances i proposant idees de millora.

Així que… no te’n descuidis! T’esperen a Vallirana el dia 7 de marc, a tu i a les teves propostes!

Sense comentaris

Post a Comment