L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

El Carnestoltes 2019 ha arribat al Baix Llobregat

Les activitats amb motiu de la celebració del Carnestoltes s’estenen pel territori fins al 9 de març

El Carnestoltes és una festa popular àmpliament celebrada. Enguany les rues, els tallers, la música, els concursos i les activitats de tota mena s’estenen pel Baix Llobregat i s’allarguen, en molts casos, fins al 9 de març.

Et facilitem, en un sol document, la informació sobre les celebracions que es duran a terme en els municipis de la comarca perquè trobis la que més s’escau als teus gustos. Només has de clicar damunt del nom del municipi que prefereixis i accediràs a l’enllaç amb la informació sobre la programació prevista.

Carnestoltes_2019

El Carnestoltes 2019 ha arribat al Baix Llobregat carregat de propostes. Te’l perdràs?

Sense comentaris

Post a Comment