L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Lloguer Jove a Sant Boi de Llobregat

S’obre el termini per presentar sol·licituds per optar a habitatges de lloguer adscrits al programa ‘Lloguer Jove’ de Sant Boi de Llobregat

Es tracta de un projecte d’emancipació juvenil impulsat per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, adreçat a joves que vulguin emancipar-se amb un primer habitatge de lloguer.

Els requisits per a poder sol·licitar un dels pisos són:

  • Tenir entre 18 i 35 anys
  • Ser residents a Sant Boi de Llobregat
  • Estar registrat/da com a sol·licitant d’habitatge de Protecció Oficial a l’Agència d’Habitatge de Catalunya
  • No ser propietari/a d’habitatges o terrenys residencials
  • No trobar-se emancipat/da habitacionalment
  • Unitat de convivència d’1 o 2 persones
  • Situar-se entre uns ingressos mínims i màxims

 

Els habitatges que seran objecte d’adjudicació seran d’una habitació i podran disposar o no d’espais annexos com ara traster i plaça d’aparcament. Així mateix, podran estar qualificats o no amb protecció oficial.

 

La durada del contracte serà de tres anys o, en qualsevol cas, aquella altra que amb caràcter de mínim determini la normativa en vigor en el moment de la formalització del contracte.

 

T’interessa? Doncs, si compleixes els requisits, presenta la sol·licitud entre el 25 de febrer i el 12 de març a Claus SA (c. Pau Clarís, 14) de dilluns a divendres de 8 a 14.30h.

 

Per conèixer els detalls del requisits que cal complir per optar a l’adjudicació, saber més sobre les condicions del lloguer que s’ofereixen i tenir present la documentació que cal lliurar, llegeix amb atenció aquest document:

Bases Lloguer Jove Sant Boi

 

Per a més informació i accés al model de sol·licitud, consulta aquest enllaç.

 

Sense comentaris

Post a Comment