L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Concurs d’articles sobre la Unió Europea

Si t’apassiona el periodisme, tens una bona oportunitat per posar en valor les teves competències!

Les institucions europees a Barcelona llancen la 12a edició del Concurs d’articles sobre la UE. Enguany es demana a les persones joves estudiants o recent graduades que escriguin un article d’opinió o d’informació sobre les eleccions europees. Les persones guanyadores veuran el seu article publicat i participaran en un viatge de periodistes a Brussel·les. El període de recepció d’articles serà entre el 18 de març i el 21 d’abril.

 

Poden participar en el concurs les persones joves fins a 30 anys que estiguin estudiant en un centre universitari de la UE o que s’hagin llicenciat o graduat en els darrers 5 anys.

 

Les persones participants han d’escriure un article en qualsevol de les dues categories proposades: opinió i informació, i hauran de fer-ho sota pseudònim. A l’hora d’enviar el seu article, hauran de deixar clar a quina de les dues opcions correspon el text enviat. Poden presentar-se textos en català, castellà, anglès i francès, i en qualsevol gènere periodístic (notícia, reportatge, entrevista, crònica, comentari…). A més a més, els articles seleccionats seran publicats al Diari ARA.

 

Inspira’t i envia el teu article a comm-bcn-concurs@ec.europa.eu abans del 21 d’abril!

Sense comentaris

Post a Comment