L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Nou servei d’assessorament i acompanyament per prevenir conductes addictives en la població jove

Let’s Chat Jove! arriba al Baix Llobregat de la mà de GrupATRA!

El Departament de Joventut del Consell Comarcal posa a la disposició de la població jove el nou Servei d’Assessorament i Acompanyament, per a la prevenció en la gestió de riscos i plaers associats a l’ús d’eines digitals, de drogues i de totes aquelles conductes potencialment addictives. És un programa gratuït d’atenció psicològica i socioeducativa basat en l’abordatge comunitari i digital. Amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Família i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Concretament, ofereix una atenció, orientació i assessorament a persones joves i adolescents amb edats compreses entre els 12 i els 30 anys i a les seves famílies.

Les professionals del grup ATRA ho fan amb una intervenció propera, flexible i d’accés immediat, adaptant-se a les característiques i realitats tant de persones joves com de les seves famílies.  Per més informació teniu a la vostra disposició aquest díptic.

 

Pròximament, s’impartiran càpsules preventives; en el cas de la població jove es duran a terme tallers preventius per proporcionar informació sobre els riscos i plaers en l’ús de les eines digitals i el consum de substàncies, despertar l’actitud crítica dels i les joves i fomentar uns hàbits responsables. I en el cas de les famílies, tallers orientats també a proporcionar informació sobre els riscos i plaers derivats de l’ús d’eines digitals i el consum de drogues i oferir estratègies per fomentar-ne l’ús responsable des de l’entorn familiar.

 

 

Sense comentaris

Post a Comment