L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Jove, al Baix Impulsa’t!

Vols formar-te de manera gratuïta i rebre acompanyament i orientació laboral en el teu procés d’inserció i recerca de feina?

 

Des del Consell Comarcal s’està portant a terme una nova edició del programa Singulars, que té com a objectiu principal la millora de l’ocupabilitat de les persones joves participants, mitjançant la realització d’un curs de formació professionalitzadora en diferents àmbits i la participació en un itinerari d’orientació on tindran una persona tutora de referència, encarregada de realitzar l’acompanyament i el seguiment d’aquesta orientació laboral.

 

El projecte va adreçat a persones joves desocupades, preferentment entre 18 i 29 anys, que estiguin empadronades en el territori i que es trobin fora dels circuits deducació i formació.

 

Consulta les especialitats formatives per aquesta edició.

 

Per a més informació, contacta amb: mtorres@elbaixllobregat.cat

Sense comentaris

Post a Comment