L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

En marxa les Quartes Jornades d’Orientació Educativa de Castelldefels, amb una programació que s’allargarà fins al mes de maig de 2019

El Servei Local de Transició Escola Treball (SLTET) del municipi, en coordinació amb Promoció Econòmica i el Casal Jove ofereix activitats, tallers i xerrades per millorar l’orientació i l’acompanyament de les persones joves de Castelldefels en els diferents itineraris acadèmics i professionals.

 

L’Ajuntament de Castelldefels, amb el suport de la Diputació de Barcelona i coordinat amb els Instituts de secundaria del municipi, ha previst realitzar les Quartes Jornades d’Orientació Educativa durant els pròxims mesos.

La programació d’activitats, tallers i xerrades reforcen les accions d’orientació que es fan des dels centres educatius del municipi i pretenen facilitar la presa de decisions en moments de transició educativa i professional. A més, les jornades tenen l’objectiu d’afavorir la continuïtat en els estudis postobligatoris i la formació al llarg de la vida.

La programació pretén donar resposta als dubtes més habituals amb què es troben les persones joves a l’hora de triar si continuar estudiant o fer el salt al món laboral. Per aquest motiu, s’han previst espais per donar a conèixer, per exemple, les opcions existents després de l’ESO, la identificació de competències clau per inserir-se al món laboral, informació sobre les proves d’accés a Grau Mitjà, entre d’altres.

 

La programació completa de les jornades està disponible en aquest enllaç.

 

Sense comentaris

Post a Comment