L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

I tu, ho saps tot sobre l’alcohol?

Arriba a Esplugues una exposició amb mirada jove sobre l’alcohol, el seu consum i els seus efectes sobre la salut i les relacions socials.

 

Consumir begudes alcohòliques és molt freqüent en la nostra societat, però comporta alguns riscos que cal conèixer! Les dades disponibles ens diuen que gairebé un 72% de joves entre 14 i 18 anys han provat alguna vegada l’alcohol i que un 44% s’ha emborratxat alguna vegada a la vida.

 

L’exposició “Dona la volta a l’alcohol” suma esforços al treball per prevenir el consum d’aquesta substància entre la gent més jove. Consta de diferents plafons on s’aprofundeix en qüestions com la influència de la publicitat a l’hora de consumir, la pressió de grup, les conseqüències que pot tenir l’abús de l’alcohol (per un mateix i pels qui ens envolten!),…

 

A més, s’acompanya d’una caixa d’eines amb cinc elements que permeten simular els efectes del consum d’alcohol en els sentits, perquè els visquis en la pròpia pell i te’n facis una idea apropiada.

 

La mostra s’ubica al Centre Cultural Robert Brillas d’Esplugues fins al 6 de juny!

 

Sense comentaris

Post a Comment