L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

I tu, ho saps tot sobre l’alcohol?

Arriba a Esplugues una exposició amb mirada jove sobre l’alcohol, el seu consum i els seus efectes sobre la salut i les relacions socials.

 

Consumir begudes alcohòliques és molt freqüent en la nostra societat, però comporta alguns riscos que cal conèixer! Les dades disponibles ens diuen que gairebé un 72% de joves entre 14 i 18 anys han provat alguna vegada l’alcohol i que un 44% s’ha emborratxat alguna vegada a la vida.

 

L’exposició “Dona la volta a l’alcohol” suma esforços al treball per prevenir el consum d’aquesta substància entre la gent més jove. Consta de diferents plafons on s’aprofundeix en qüestions com la influència de la publicitat a l’hora de consumir, la pressió de grup, les conseqüències que pot tenir l’abús de l’alcohol (per un mateix i pels qui ens envolten!),…

 

A més, s’acompanya d’una caixa d’eines amb cinc elements que permeten simular els efectes del consum d’alcohol en els sentits, perquè els visquis en la pròpia pell i te’n facis una idea apropiada.

 

La mostra s’ubica al Centre Cultural Robert Brillas d’Esplugues fins al 6 de juny!

 

Sense comentaris

Comentar