L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Intercanvi juvenil “Changing for the Climate”

Des de l’assessoria de Mobilitat Internacional de TACC, arriba una convocatòria per participar d’un projecte en el marc del programa Erasmus+ a la comarca del Baix Llobregat. Una bona oportunitat per als i les joves que vulgueu viure una experiència intercultural amb joves d’altres països, alhora que practiqueu l’anglès.

 

Estem cercant joves d’entre 17 i 30 anys per participar de l’intercanvi juvenil “Changing for the Climate” que se celebrarà del 10 al 18 d’abril de 2022 al Prat de Llobregat, a través d’un programa totalment subvencionat.

 

L’intercanvi pretén crear un espai on compartir coneixements i posar en pràctica les estratègies que es duen a terme als diferents països involucrats contra els efectes del canvi climàtic, a través de la combinació d’eines artístiques i mètodes d’expressió com la pintura o el moviment, i la participació en tallers informatius i experiencials. El projecte comptarà amb la participació de joves de Grècia, Itàlia, Letònia, Polònia i Catalunya.

 

Trobareu més informació sobre requisits i condicions en Intercanvi C4C_Mou-te Express i a la web de l’entitat TACC.

 

Les persones interessades heu d’enviar CV Europass i carta de motivació amb l’assumpte “Intercanvi Juvenil Changing 4 the Climate” a internationalprojects@taccbcn.com abans del 30 de gener de 2022.

 

 

Sense comentaris

Post a Comment