L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Calendari de preinscripcions curs 2019/20

Apunta els terminis per fer la preinscripció dels estudis que hagis de realitzar el curs 2019-2020!

 
Si de cara al curs vinent has de matricular-te en un centre nou i/o en una nova etapa formativa, caldrà que abans facis la preinscripció. T’aconsellem que t’informis bé del calendari del procés complet (que finalitza amb la matrícula), que consultis l’oferta de centres que imparteixen l’itinerari que busques, que coneguis els criteris de prioritat amb què s’ordenen les sol·licituds, que preparis la documentació que sigui necessària per tenir-la a mà,…
 
Al web “Estudiar a Catalunya” hi trobaràs tota la informació que necessites perquè no se’t passi cap detall. Només cal que seleccionis el nivell d’estudis al qual vols accedir i en consultis les dades que et cal conèixer.

 

 

Sense comentaris

Comentar