L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Arriba la XXX edició del Saló de l’Ensenyament

Al Saló de l’Ensenyament 2019 hi podràs trobar tota la informació i l’orientació acadèmica que necessites concentrada en un mateix espai

 

Compte enrere perquè obri el Saló de l’Ensenyament 2019! Es tracta de la fira d’orientació acadèmica més gran de Catalunya i tindrà lloc la setmana que ve! Del 20 al 24 de març podràs accedir a informació completa i actualitzada sobre l’oferta d’estudis de batxillerat, universitaris, altres estudis superiors, complementaris, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l’educació.

 

És una cita a la qual no pots faltar!

 

Durant els cinc dies d’activitat del Saló, hi podràs conèixer totes les propostes d’estudis i aprofitar activitats, serveis i material pensats perquè coneguis més a fons les característiques dels itineraris formatius que existeixen i, així, ajudar-te a prendre decisions sobre el teu futur acadèmic.

 

Enguany hi haurà més orientadors/es, més opcions de consulta, més activitats i visites guiades. Podràs aprofundir en els detalls sobre els estudis que t’atrauen i, així, tindràs més arguments quan hagis de prendre decisions!

 

Si encara no ho has fet, consulta la programació i compra la teva entrada al web del Saló!

Sense comentaris

Comentar