L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

ESCAPA’T A LA NEU!

Els amants dels esports, activitats i experiències d’hivern esteu d’enhorabona!

 

Quan cauen els primers flocs de neu, arriba l’Escapat a la neu de la XANASCAT!, la xarxa jove d’albergs de Catalunya, perquè puguis gaudir al màxim del paisatge blanc que deixa l’hivern.

 

Esquia, aprèn a fer snow, baixa pendents amb trineu, ves a passejar amb raquetes de neu, explora les muntanyes nevades, fotografia els paisatges d’hivern, fes un ninot de neu… o fes-ho tot!

 

Fes un cop d’ull a les experiències de neu i anima’t a viure-les! Descarrega’t el pdf amb les propostes del pack clàssic (1 nit allotjament i esmorzar, i 2 dies de forfet) en aquest enllaç.

 

 

Reserva la teva escapada. Xanascat.cat

 

I si tens cap consulta, demana informació a la Central de reserves, trucant al 934 838 363 o enviant un correu electrònic a reserves.xanascat@gencat.cat.

 

 

Sense comentaris

Post a Comment