L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Enguany, torna el CONCURS D’INSTAGRAM de Cornellà: ‘CORPUS’19, LA NOSTRA FESTA’

Mentre gaudeixes dels espectacles, concerts, castell de focs, i altres moltes propostes del programa de la Festa Major de Cornellà, no t’oblidis de fer-ne una foto o vídeo amb el teu dispositiu mòbil i publicar-la al teu compte d’instagram entre el 15 i el 24 de juny de 2019.

Si a més a més, etiquetes la imatge amb el hastag  #ConcursCorpus2019  i esmentes en el comentari els comptes d’instagram @culturacornella @queferacornella podràs ser l’afortunat o afortunada que aconsegueixi un dels següents premis del concurs:


Premi categoria de vídeo: Un mòbil Xiaomi meu A2 +Un abonament doble per a 4 espectacles delprograma Cornellà Escena / Família de la temporada tardor 2019.
Premi categoria de fotografia: Un mòbil Xiaomi meu A2 + Un abonament doble per a 2 espectacles del programa Cornellà Escena / Família de latemporada tardor 2019.
Premi del públic en la categoria conjunta de vídeo i fotografia (1 guanyador (el que tingui més likes): Un SmartWatch Xiaomi Huamin amazfit bip+ Un abonament doble per a 4 espectacles del programa Cornellà Escena / Família de la temporada tardor 2019.

Podeu participar totes les persones a partir dels 12 anys. Consulta les bases als perfils de Facebook o Twitter de @culturacornella o a la web www.cornella.cat/ca/Corpus.asp

 

 

Sense comentaris

Comentar