L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Enguany, torna el CONCURS D’INSTAGRAM de Cornellà: ‘CORPUS’19, LA NOSTRA FESTA’

Mentre gaudeixes dels espectacles, concerts, castell de focs, i altres moltes propostes del programa de la Festa Major de Cornellà, no t’oblidis de fer-ne una foto o vídeo amb el teu dispositiu mòbil i publicar-la al teu compte d’instagram entre el 15 i el 24 de juny de 2019.

Si a més a més, etiquetes la imatge amb el hastag  #ConcursCorpus2019  i esmentes en el comentari els comptes d’instagram @culturacornella @queferacornella podràs ser l’afortunat o afortunada que aconsegueixi un dels següents premis del concurs:


Premi categoria de vídeo: Un mòbil Xiaomi meu A2 +Un abonament doble per a 4 espectacles delprograma Cornellà Escena / Família de la temporada tardor 2019.
Premi categoria de fotografia: Un mòbil Xiaomi meu A2 + Un abonament doble per a 2 espectacles del programa Cornellà Escena / Família de latemporada tardor 2019.
Premi del públic en la categoria conjunta de vídeo i fotografia (1 guanyador (el que tingui més likes): Un SmartWatch Xiaomi Huamin amazfit bip+ Un abonament doble per a 4 espectacles del programa Cornellà Escena / Família de la temporada tardor 2019.

Podeu participar totes les persones a partir dels 12 anys. Consulta les bases als perfils de Facebook o Twitter de @culturacornella o a la web www.cornella.cat/ca/Corpus.asp

 

 

Sense comentaris

Post a Comment