L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

12 beques per accedir al món laboral!

Ja pots participar a les 12 beques del Programa Connecta’t del Carnet Jove 2019!

 

Les beques tenen una dotació econòmica de 7.000€ cadascuna, i les persones que se’n beneficiïn gaudiran d’una experiència professional en una empresa de referència del sector concret de la beca, amb una durada aproximada d’un any, durant els dotze mesos posteriors a la resolució de la beca.

 

Aquest 2019 les opcions disponibles es localitzen en els àmbits del còmic, l’acció social, la premsa escrita, el disseny, la fotografia, la realització, l’ambientació, la ràdio, la caracterització, el vestuari, el muntatge musical i l’esport.

Presenta la teva candidatura i no deixis passar l’oportunitat de treballar com a becari/a al Futbol Club Barcelona, El Jueves, la Fundació Bancària La Caixa, l’Estudi MUTO, el Diari Ara, Ràdio Flaix Bac, TV3 o el Diari El Punt Avui.

 

Poden presentar la seva candidatura les persones joves d’entre 16 i 31 anys que hi estiguin interessades i que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 24 d’abril de 2019.

 

Tota la informació, per cadascuna de les beques disponibles, la trobaràs en aquest enllaç, directe al Programa Connecta’t del Carnet Jove.

Sense comentaris

Post a Comment