L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Cartera de Serveis XNEJ Baix Llobregat

Cicle de Xerrades XNEJ al Baix Llobregat

Avui comença la primera Xerrada en l’àmbit de treball de la Cartera de Serveis de la XNEJ: La meva primera feina concedida a l’equipament juvenil, de Sant Vicenç dels Horts, l’Espai Jove la Capella. La primera activitat, de tot un cicle de xerrades i tallers, que es duran a terme al llarg d’aquest any 2021.

La Cartera de Serveis és el recull de recursos formatius i de suport adreçats a tots els Serveis d’Informació, Orientació i Assessorament Juvenil (SIOAJ) que formen part de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ). Podem trobar xerrades i tallers sobre diversos àmbits d’interès: Treball, Salut, Habitatge, Educació i Mobilitat Internacional que ofereix l’Agència Catalana de Joventut.

Aquests tallers, enguany, s’han adaptat a la modalitat virtual per donar resposta a la nova situació que viuen tant els professionals de la XNEJ com les persones joves. No obstant això, en funció de l’evolució de la pandèmia i quan les autoritats sanitàries ho permetin, les sessions es podran fer presencialment a les instal·lacions de la XNEJ.

Aquesta cartera vol ser un suport als equipaments del SIOAJ perquè la informació que donem a les persones joves tingui la màxima qualitat de la informació. Tenim la voluntat que aquests tallers serveixin tant als professionals com als i les joves per aconseguir aquest objectiu.

Esteu atents a les xarxes socials de l’@ojbaixllobregat per estar al dia de totes les activitats, xerrades i tallers!

Sense comentaris

Post a Comment