L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

5è concurs KABUA “Joves per canviar el món”

El concurs premiarà els 10 millors vídeos de denúncia i sensibilització, realitzats per grups de joves d’entre 12 i 18 anys

 

L’objectiu de la iniciativa és fomentar l’esperit crític i de denúncia de les persones joves d’entre 12 i 18 anys i que aquest s’expressi utilitzant les TIC. Les obres han de ser originals, siguin de ficció, animació o tinguin caràcter documental. S’han d’enregistrar en format MP4 (horitzontal) i tenir una durada de 3-5 minuts.

 

En aquesta cinquena edició del concurs, KABUA proposa 4 temàtiques d’actualitat que han d’inspirar els vídeos presentats:

 

– Feminisme. Deconstrucció del patriarcat

– Ningú sense llar. El sensellarisme

– Jo m’agrado, tu m’agrades.! El nostre valor en likes?

– Som el que mengem?

 

La participació en el concurs ha de ser grupal: de 3 persones a tot un grup-classe. Cada grup ha de comptar amb un professor/a, educador/a o persona major d’edat, que actuï com a responsable del projecte (aquesta persona pot ser la responsable de més d’un grup) i es poden presentar tants vídeos com es vulgui.

 

Hi haurà 10 propostes finalistes, les quals tindran reconeixement. Tanmateix, s’entregaran tres premis en metàl·lic: el 1r premi serà de 600€, el segon premi de 300€ i el tercer de 150€. A més, hi haurà un premi especial per part de l’ESCAC, que consistirà en un curs de formació.

 

La inscripció és gratuïta i s’ha de fer a través de la pàgina web de KABUA.

 

Anima els teus/ves companys/es a formar un grup i comenceu a gravar! La data límit per enviar els vídeos és el 26 d’abril a les 00.00h.

 

Llegiu bé les bases del concurs que trobareu en aquest enllaç i… ACCIÓ!

Sense comentaris

Post a Comment