L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

5è concurs KABUA “Joves per canviar el món”

El concurs premiarà els 10 millors vídeos de denúncia i sensibilització, realitzats per grups de joves d’entre 12 i 18 anys

 

L’objectiu de la iniciativa és fomentar l’esperit crític i de denúncia de les persones joves d’entre 12 i 18 anys i que aquest s’expressi utilitzant les TIC. Les obres han de ser originals, siguin de ficció, animació o tinguin caràcter documental. S’han d’enregistrar en format MP4 (horitzontal) i tenir una durada de 3-5 minuts.

 

En aquesta cinquena edició del concurs, KABUA proposa 4 temàtiques d’actualitat que han d’inspirar els vídeos presentats:

 

– Feminisme. Deconstrucció del patriarcat

– Ningú sense llar. El sensellarisme

– Jo m’agrado, tu m’agrades.! El nostre valor en likes?

– Som el que mengem?

 

La participació en el concurs ha de ser grupal: de 3 persones a tot un grup-classe. Cada grup ha de comptar amb un professor/a, educador/a o persona major d’edat, que actuï com a responsable del projecte (aquesta persona pot ser la responsable de més d’un grup) i es poden presentar tants vídeos com es vulgui.

 

Hi haurà 10 propostes finalistes, les quals tindran reconeixement. Tanmateix, s’entregaran tres premis en metàl·lic: el 1r premi serà de 600€, el segon premi de 300€ i el tercer de 150€. A més, hi haurà un premi especial per part de l’ESCAC, que consistirà en un curs de formació.

 

La inscripció és gratuïta i s’ha de fer a través de la pàgina web de KABUA.

 

Anima els teus/ves companys/es a formar un grup i comenceu a gravar! La data límit per enviar els vídeos és el 26 d’abril a les 00.00h.

 

Llegiu bé les bases del concurs que trobareu en aquest enllaç i… ACCIÓ!

Sense comentaris

Comentar