L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

RURALIZATION Webinar: Impacte del COVID-19 en les persones joves del món rural

LA crisi sanitària provocada per la COVID-19  ha impactat fortament tant en àrees urbanes com rurals. Per aquesta raó, RURALIZATION organitza, el 15 de setembre, un Webinar sobre l’impacte de la Covid en el món rural per parlar en general sobre els efectes positius i negatius de la pandèmia i les diferències entre àrees urbanes i rurals, amb una especial atenció a la població jove.

 

El Webinar comptarà amb la participació de representants de la Comissió Europea, així com de les xarxes Rural Youth Europe i European Youth Forum. També tindrem l’oportunitat d’escoltar directament històries en primera persona de joves de diferents països que ens explicaran com s’han adaptat i com han transformat la seva vida i els seus projectes en el marc d’aquesta crisi sanitària global.

Pots veure el programa complet aquí.

 

Per registrar la teva inscripció, pots omplir el formulari que trobaràs aquí.

 

Per més informació, pots visitar la secció de Notícies a la pàgina web del projecte!

 

 

Sense comentaris

Post a Comment