L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada pel Servei Comarcal de Joventut i la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h

La Oficina Jove del Baix Llobregat es un equipamiento público de información, orientación y asesoramiento gratuito y generalista donde las personas jóvenes de la comarca pueden dirigirse para resolver dudas, hacer consultas y/o solicitar más información en relación a diversos ámbitos (trabajo, formación, salud, relaciones afectivas, cultura, vivienda, entre otros).

 

Además, es un punto de apoyo al conjunto de la red de emancipación de la comarca, trabajando de forma colaborativa con ella y canalizando sus necesidades y propuestas. La Oficina Jove del Baix Llobregat está gestionada por el Servei Comarcal de Joventut y la Generalitat de Catalunya y cuenta con la colaboración de la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Lunes a viernes: de 9h a 14h

Lunes a miércoles: de 16h a 18h


Potser t’interessa

Quizás te interesa


Oficina Jove del Baix Llobregat

L’Innobus Metropolità arrenca a la recerca d’emprenedoria, talent i innovació

En marxa la 2a edició d’aquest projecte, una estratègia pensada per apropar als joves emprenedors a l’ecosistema empresarial del territori metropolità.

 

Aquesta és la 2ª edició del projecte Innobus Metropolità, que té els següents objectius:

-Ajudar a joves, post-universitaris en el llançament dels seus projectes.
-Facilitar el coneixement del talent jove a les empreses
-Beneficiar a les empreses en la captació de noves idees i talent.

 

Les persones participants optaran a interessants premis i incentius: dotació econòmica de 2.000 € a cada membre de l´equip, una subvenció de màxim 10.000 € a l´empresa acollidora del repte, un viatge amb patrocini empresarial a un centre d’ innovació europeu, la participació en un programa d´acompanyament, millora i desenvolupament del projecte i la presentació dels 5 projectes finalistes en el marc del Saló Biz Barcelona com a plataforma de llançament.

 

El perfil requerit és el de persones en situació d’atur i/o millora de feina amb estudis universitaris finalitzats o en el darrer any d’estudis (fins a 40 anys) i residents en l’ àmbit metropolità.

També poden participar graduats universitaris amb algun tipus de contracte a temps parcial que permeti participar al projecte en la seva totalitat.

 

Les inscripcions estan obertes i les places són limitades així que, si t’interessa, afanya’t a apuntar-t’hi! Consulta els detalls aquí

 

Sense comentaris

Comentar