L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

JOVES, FUTUR RURAL?

Quin és el teu projecte de vida?

Des de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) estan participant en un projecte europeu de recerca i innovació, Ruralization, que té per objectiu la generació de coneixements i el disseny de futures polítiques de desenvolupament rural.

Entre d’altres, es vol conèixer de quina manera el canvi climàtic i la crisi ecològica que vivim en general estan presents en aquests plans de futur dels i les joves catalanes de zones rurals.
Us convidem a participar en una enquesta que ha de servir per començar a imaginar i construir el teu futur! El procés de consulta ha de servir per conèixer les teves expectatives, somnis i projectes personals de futur. A vosaltres que, amb les vostres accions, donareu forma al món rural del futur. (les dades recollides, es tractaran de forma anònima, i es discutiran més endavant els resultats amb tu).
Pot ser, tanmateix, que no tinguis cap projecte de futur relacionat amb el món rural, però tot i així, les teves respostes seran de molta utilitat.

Aquest procés de consulta, amb un període de dos mesos, durant els quals els joves del Lluçanès, Baix Llobregat, Baix Camp, Baix Ebre i Terra Alta podran respondre a una enquesta en què explicaran, de forma prou oberta, com visualitzen el seu futur, tant a nivell professional, com d’entorn social, ubicació en el territori, i estil de vida en general. A més, des de la XCN volen aprofitar l’ocasió també per conèixer de quina manera el canvi climàtic i la crisi ecològica que vivim en general estan presents en aquests plans de futur dels i les joves catalanes.

Per emplenar l’enquesta, necessitaràs aproximadament entre 15 i 30 minuts, en funció de la teva disponibilitat i del que les preguntes et facin reflexionar. Si et sorgeix algun dubte durant el procés, o simplement vols tenir més informació sobre el Ruralization, pots escriure’ns per correu a l’adreça mcorrea@xcn.cat o a elbaixllobregat@oficinajove.cat.

Moltes gràcies per participar i tant de bo puguem, entre totes, fer realitat els vostres somnis!

 

Sense comentaris

Post a Comment