L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Jove, tu decideixes!

Aquest projecte té com a objecte principal la millora de l’ocupabilitat de les persones joves participants, mitjançant la realització d’un curs de formació professionalitzadora en diferents àmbits i la participació en un itinerari d’orientació on tindran una persona tutora de referència, encarregada de realitzar l’acompanyament i el seguiment d’aquesta orientació laboral.

 

A QUI VA ADREÇAT?                     A joves de 18 a 29 anys.

REQUISITS PER PARTICIPAR:      Que estiguin a l’atur i no estiguin estudiant.

                                                               Inscrits al SOC com a DONO.

                                                               Inscrits a Garantia Juvenil.

                                                               Que estiguin físicament bé (en el cas de la formació de treballs verticals)

ORIENTACIÓ laboral i formativa: Tutories individualitzades ( 1 al mes com a mínim).

 

Les persones joves participants es formaran en les següents especialitats formatives:

 

 

L’adreça de contacte per sol·licitar més informació és singulars@elbaixllobregat.cat.

El projecte s’orienta a un total de 220 persones joves desocupades, preferentment entre 18 i 29 anys, que estiguin empadronades en el territori i que no formin part dels sistemes d’educació i formació.

Per tal de donar cobertura a tot el territori, el projecte compta amb 12 punts d’orientació laboral repartits entre 10 municipis de la comarca del Baix Llobregat, com ara Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esparreguera, Gavà, Martorell, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, que compta amb dos punts, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Viladecans.

El projecte està subvencionat amb un total de 776.555,55 euros per part del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els projectes Singulars de Garantia Juvenil.

 

 

Font:  https://www.elbaixllobregat.cat/ocupacio_orientacio_formacio/jove_al_baix_tu_decideixes

 

Comment: 1

  • Juan Antonio 03/31/2022 2:45 pm

    Estoy interesado en el curso de seguridad

Post a Comment