L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Comencem una conversa

Avui 4 de febrer és el Dia Mundial contra el Càncer. Una iniciativa de la Unió per al Control Internacional del Càncer (UICC), l’organització internacional contra el càncer més gran i antiga dedicada a liderar la convocatòria, el desenvolupament de capacitats i les iniciatives de promoció que uneixen a la comunitat del càncer per a reduir la càrrega mundial del càncer, promoure major equitat i integrar el control del càncer en l’agenda mundial de salut i desenvolupament.

 

Un tema tan complex com el càncer suscita moltes preguntes. En algunes cultures, el càncer continua sent un tema tabú i, a escala global, a molts ens resulta dur i incòmode. No obstant això, parlar obertament del càncer augmenta la conscienciació, millora els resultats i pot arribar a salvar vides. Però, com parlar amb una persona que pateix Càncer? Probablement no saps per on començar ni com processar les preguntes que passen pel cap.

A la Guia Como hablar sobre el Cáncer pots trobar suggeriments i consells sobre com parlar amb una persona que pateix Càncer.

 

Sigui qui sigui, tenim el poder de reduir l’impacte del càncer per a nosaltres mateixos, per a les persones que estimem i per al món. És hora d’assumir un compromís personal. Les nostres accions exerceixen un impacte en tots els que ens envolten, dins dels nostres barris, comunitats i ciutats. 2021 fem un recordatori del poder imperible de la cooperació i l’acció col·lectiva. Quan optem per unir les nostres forces, podem aconseguir tot el que desitgem: un món més sa i més pròsper sense càncer.

 

Pots trobar més informació sobre el Càncer al web del dia Mundial contra el Càncer: www.worldcancerday.org 

 

 

 

 

 

Sense comentaris

Post a Comment